Nënë e bijë në bashkëpunim!

By

Që të dyja kanë marë të njejtën rrugë.

Nënë e bijë janë bashkuar për të sjellë një projekt muzikor. Fajal është për Shkurte Fejzën dhe Gresa Behlulin që këto ditë ndodhen në Tiranë gjegjësisht në studione kompozitorit të njohur Kledi Bahiti ku po incizojnë bashkëpunimin e radhës.

Dyeti i tyre ende i pa titull do të kompletohet edhe me videoklip i cili shumë shpejt do të realizohet.

Kujtojmë se kënga e tyre e fundit është “A je ti ajo” e sjellë para një viti.

Artikuj të ngjashëm