Nënat VIP, të kujdesshme për fëmijët e tyre në rrjetet sociale (FOTO)

By

Nuk do të fillonte dita mbarë nëse nuk do të publikohej një foto e pamjës së mëngjesit, e ushqimit të mëngjesit, ose ndonjë dhurate që ti ka hapur sytë.
Ky është trendi i vip-ave tanë dhe njerëzve në përgjithsi që praktikojnë në rrjete të ndryshme sociale.

Ka të atillë që preferojnë të publikojnë vetem fotografitë “selfiet” e tyre, të tjerë pëlqejnë foto familjare, dhe një pjesë tjetër përcjellin rritjën dhe zhvillimin e fëmijëve të tyre nga fotografia në fotografi.

Por cilat janë nënat Vip të publikut shqiptarë që kanë treguar një kujdes dhe rezistencë të matur sa i përket ksaj dukurie?

Cilat nga këto nëna përkujdesen që në imazhet e publikuara fëmijët e tyre të kenë të kthyer kokën prapa fokusit, në imazh të dali vetëm dora apo këmba e fëmiut të tyre dhe shumë  mënyra të tjera enigmatike?

Arbana Osmani, Adelina Thaqi, Jonida Maliqi, Mirim Cani, Alketa Vejsiu dhe Aurela Gace janë vetëm disa nga emrat që i kan rezistuar trendeve të rrjeteve sociale sa i përket ekspozimit të fëmijëve të tyre.

Vërtetë shembull i mirë për tu ndjekur kur merret parasysh fakti se disa fytyra publike konstant kritikojnë mungesën e privatësisë teksa javë vetë ata që dhurojnë material për t’u diskutuar.

Në rastin e të lartëpërmendurave, nuk ka arsye për ankesë./PRIVE.AL/

12910758_10208565980257245_612597231_n

33333

adelina_thaci_plazh_me_vajzen

fmia 3

al

1503223_573503042728060_913580243_n

Artikuj të ngjashëm