Nëna e Rita Orës e paska emrin më përkëdhelës për të

By

Vera Ora, nëna e Rita Orës ende e përkëdhel të bijën e saj.

Të dyja kanë raporte shumë të afërta me njëra tjetrën e kjo vërehet në postet që i dedikojnë njëra tjetrës në Instagram. Meqenëse Rita është gjithnjë nëpër udhëtime ajo shpeshherë është larg familjes dhe nënës së saj.

Në postimin e fundit të Ritës në Instagram, ajo shihet në një mbrëmje me shoqërinë e saj. Vera Ora i komentoi aty duke e thirrur me emrin më të lezetshëm ndonjëherë “Rita Pita”. Si duket ky duhet të jetë emir përkëdhelës I fëmijërisë së saj që Vera nuk e lë ta harrojë asnjëherë.

Artikuj të ngjashëm