Në testament, Princi Philip lë pasuri edhe për punonjësit

By

Duka i Edinburgh, i cili u nda  nga jeta më 9 prill të këtij viti, ka lënë një testament të vlerësuar prej 30 milionë funtash.

Sipas revistës “The Sun’s Fabulous”, Princi Philip ka përfshirë në testament edhe tre punonjësit e tij më të afërt, duke ju lënë atyre pasuri.

Siç bëjnë të ditur mediat e huaja, ai ka lënë 42 milionë dollarë pasuri për sekretarin e tij privat Brigadier Archie Miller Bakewell, William Henderson dhe shërbëtorin Stephen Niedojadlo.

Artikuj të ngjashëm