Në momentet më të vështira të jetës, ky është shoku i duhur për ju

By

Antua erdhi  në Prive për të rrëfyer jetën e tij. Na dha një pasqyrë me të mirat dhe të këqijat që jeta ka, dhe se si një person, lehtë mund të humbasë rrugën e duhur të jetës.

Ndër të tjerash, teksa ai rrëfen për konsumin e alkoolit dhe drogës, ai këshillon se çfarë lloj shoku u duhet pranë në momentet më të vështira.

Antua tregon për jetën e tij, zhvendosjen në Zvicër dhe martesën. Ai tashmë i divorcuar ka edhe tre fëmijë, për të cilën ende nuk gëzon të drejtën e kujdestarisë.

Gjatë viteve përveç problemeve me varësinë, ai ka hasur në probleme edhe me ligjin.

Një rrëfim që nuk duhet humbur, ndiqni të plotë në videon e mëposhtme. /Prive.al

Artikuj të ngjashëm