Në këtë orë kuptohet fati i ‘Zgjoi’ në rrugëtimin drejt ‘Oscars’

By

Emocionet sa shkojnë e rriten.

Numërimi prapa ka filluar dhe në pak orë do kuptohet fati i filmit ‘Zgjoi’, respektivisht hyrja apo jo në listën e ngushtë të nominimeve për nominimet prestigjioze ‘Oscars’.

Kur do kuptohet një gjë e tillë?

Shpallja e listës do të nisë në ora 14:16 sipas kohës sonë lokale për të gjitha kategoritë një nga një.

Urojmë më të mirën. /Prive.al

Artikuj të ngjashëm