Në cilën gjuhë do të këndoj Eneda në Eurovizion?!

By

Eneda Tarifa është fituesja e 54-të e festivalit të Këngës në RTSH. Kënga ‘Përrallë’ është zgjedhja e radhës e jurisë së festivalit për të na përfaëqësuar në garën europiane.

Në një intervistë për Eurovision.TV Eneda ka treguar se po ndihet si mbretëreshë pas fitores dhe ka falenderuar bashkëpuntorët.

Tarifa është shprehur entuziaste për këtë trofe teksa ka treguar që do të punohet në këtë këngë për ta pasur një version kualitativ.

Eneda po ashtu ka treguar që ‘Përrallë’ do të këndohet në gjuhën angleze pasiqë festival me shtrirje globale.

Artikuj të ngjashëm