Në arkivën e kujtimeve: Foto të të famshmëve që nuk i keni parë ndonjëherë

By

Fotografitë e vjetra të njerëzve të famshëm nuk dështojnë asnjëherë për të na mahnitur.

Qofshin ato me tregimet që përmbajnë ose pamjen e pazakontë të fytyrave publike të preferuara nga ana jonë që ata zbulojnë.

Një gjë është e sigurt: të gjithëve na pëlqen të shohim diçka të veçantë, si Steven Spierlberg me roller-skeiter ose Elton John që nuk duket edhe aq si vetja në vitin 1979! Dhe jemi me fat: ka shumë fotografi si këto!

Audrey me bashkëshortin e saj Mel Ferrer dhe djalin e tyre Sean në Zvicër 1960

Elton John, 1979

 

David Bowie, 1965

Stephen King, 1992

Nicole Kidman, 1983

Madonna, 1979

Frank Sinatra, 1950

Spike Lee, 1986

Barbra Streisand, 1960

Jim Carrey me vajzën e tij Jane, 1991

Steven Tyler, 1979

Elvis Presley dhe Priscilla Presley me vajzën e tyre Lisa-Marie, 1968

Mick Jagger, 1968

Whitney Houston me nënën e saj në oborrin e shtëpisë së tyre, 1985

Céline Dion në Paris, 1982

Charlie Chaplin me gruan e tij Paulette Goddard, 1938

Arnold Schwarzenegger me “Mbretëreshën e DIskos” Donna Summer, 1977

Steven Spielberg dhe Goldie Hawn gjatë një ahengu në “La Main Jaune” në Paris, 1980

Harrison Ford në shtëpinë e tij në Los Angeles, 1981

Ian McKellen në Londër, 1970

Robin Williams në New York, 1980

Sigourney Weaver në Paris, 1979

Jodie Foster, 1984

Artikuj të ngjashëm