Ndodhia e papritur e Fifit me qenin e saj, gjate intervistës qenushi bëri namin!

By

Këngëtarja nga Ferizaj Filloreta Raçi, i tregoi në edicionin e kaluar të Prive 10-të gjërat që s’i ka thënë në asnjë intervistë tjetër.

Fifi e njohur për personalitetin e saj të çiltër dhe pa komplekse, u përpoq që me humor të tregonte disa nga ndodhitë më qesharake në jetën e saj.

Dhe njëra ndër to, patjetër që ka të bëjë me qenin e saj Bebe, të cilin ajo e merr me vete ngado.

Bebe është femër dhe ishte me ciklin menstrual derisa kishte shkuar me Fifin në një intervistë dhe kishte bërë namin, duke e përlyer divanin e bardhë me gjak!

Dëgjojeni të plotë historinë…

Artikuj të ngjashëm