Ndenjën ulur gjatë himnit kombëtar: Beyonce dhe Jay Z e sqarojnë gjestin

By

Jay-Z ka thënë se ai dhe gruaja e tij Beyonce nuk po organizonin një protestë kur ata qëndruan të ulur gjatë himnit kombëtar në Super Bowl – duke insistuar se ata ishin thjesht në “modalitetin e artistit”.

Image result for jay z beyonce superbowl

Qarkulluan fotografitë ku shfaqnin çiftin e famshëm dhe vajzën e tyre tetë vjeçare Blue Ivy në vendet e tyre ndërsa Demi Lovato performonte himnin para ngjarjes së shfaqjes së NFL të Dielën – duke nxitur raporte që ata po përpiqeshin të dërgonin një mesazh.

Në vitin 2016, ish-lojtari i San Francisco 49ers Colin Kaepernick u gjunjëzua gjatë himnit kombëtar në protestë kundër pabarazisë racore në SH.B.A.

Jay-Z ka mohuar të organizojë një protestë të çdo lloji para ndeshjes midis San Francisco 49ers dhe Kansas City Chiefs në Miami.

Kur u pyetën nëse ishte përpjekje për të dërguar një mesazh, ai i tha TMZ: “Në të vërtetë nuk ishte ashtu. Na vjen keq. Në të vërtetë nuk ishte ashtu.”

50-vjeçari, i cili prodhoi të gjitha shfaqjet muzikore në Super Bowl të së Dielës në marrëveshjen e tij me NFL si një “strateg i shfaqjes”, shpjegoi se ai dhe bashkëshortja Beyonce u hodhën drejtpërdrejt në “modalitetin artistik” kur filloi të kënduarit.

Ai tha se ishte i preokupuar nëse nivelet e tingullit ishin shumë të ulëta dhe nëse kamerat televizive po kapnin si duhej gjithë eventin.

 

 

 

Artikuj të ngjashëm