Ndahet edhe një çift tjetër i Hollywood-it

By

Sot na vjen një lajm jo aq argëtues nga bota e të famshmëve të Hollywood-it.

2015 Vanity Fair Oscar Party Hosted By Graydon Carter - Arrivals

Solange Knowles dhe burri i saj i pesë viteve, Alan Ferguson, janë ndarë.

Solange dhe Alan, u martuan në një ceremoni magjike në New Orleans në vitin 2014 dhe kanë qenë mjaft privat për lidhjen e tyre që nga ajo kohë.

Solange ndau dje lajmin për ndarjen në Instagram duke bërë të ditur se ata të dy i dhanë fund lidhjes së tyre në fillim të këtij viti. Ajo shkroi:

“…gjithmonë u përpoqa të jetoja në të vërtetën time pa marrë parasysh sa e shëmtuar ishte. Gjithashtu u përpoqa të gjeja hapësirën për të mbrojtur zemrën time ndërsa jeta ime shpaloset, evoluon dhe ndryshon. 11 vjet më parë u njoha me një njeri fenomenal që ndryshoi çdo ekzistencë të jetës time. Në fillim të këtij viti ne u ndamë dhe i ndamë rrugët përgjithmonë, e konsideroj të domosdoshme për të mbrojtur shenjtërinë e së vërtetës sime personale dhe për të jetuar në të plotësisht ashtu si kam parë dhe do të vazhdoj të bëj . Është e padrejtë të mos kesh fuqi të tregimit tënd ashtu siç e formëson dhe formulon dhe rishkruan atë vetë. Nuk jam e përsosur, por jam duke u mbështetur në frikën e të panjohurës dhe të gjithë lavdinë dhe fuqinë që unë di që ekzistojnë brenda Zotit dhe hirit të universeve. Mbase të gjitha tranzicionet tuaja, pa marrë parasysh sa të mëdha apo të vogla, të jenë të sjellshëm me ju dhe të mbushur me dashuri dhe dritë të jashtëzakonshme!”

View this post on Instagram

the past 2 years have brought me more physical and spiritual transition and evolution than ever before my body left me with no choice but to listen and be still within that stillness i begin my journey in confronting my worst enemy, fear. ive lived my best and worst moments in front of the lens and gaze of the world since i was a teenager. ive always tried to live in my truth no matter how ugly or full of love it is. ive also tried to carve out the space to protect my heart, and my life as it unfolds, evolves, and changes. 11 years ago i met a phenomenal man who changed every existence of my life. early this year we separated and parted ways, (and tho it ain’t nan no body business 😭) i find it necessary to protect the sacredness of my personal truth and to live in it fully just as I have before and will continue to do. it is unfair to not have power of your own story as you shape and mold and rewrite it yourself. a nigga ain’t perfect, but im leaning into the fear of the unknown and all the glory and power i know exist within god and the universes grace. may all of your transitions no matter how big or small, be kind to you and filled with incredible love and light!

A post shared by @ saintrecords on

Burimi: Cosmopolitan.com

Artikuj të ngjashëm