Mos paçin tjetër hall! Kështu Lindi e Venera i zgjedhin vendet për pushime

By

I vetmi shqetësim që kanë për momentin është se ku t’ia mbathin për pushime.

Çifti i njohur prej këngëtarësh, që kanë disa vjet që janë në lidhje, Venera Lumani dhe Lindi Islami, nuk kanë tjetër hall po të zgjedhin ku do venë të kalojnë pushimet këtë verë.

Image result for VENERA DHE LINDI

Madje ata bëjnë zgjedhjen që i përshtatet frazës: “Vëri gishtin globit dhe aty do shkojmë”.

Të shtrirë në shtrat, dyshja nuk kanë një metodë të zakonshme për planifikimin e pushimeve. Ata rrotullojnë globin dhe Venera vë gishtin diku, e ai vend është KINA.

Se a do ikin atje apo jo, do e shohim!

Artikuj të ngjashëm