‘MILIONAT’ E BABASTARS!

By

Akoma nuk janë bërë 1 muaj që nga fluturimi i këngës ‘High 3’ nga Babastars e ky label në çdo projekt arrin të marrë vëmendjen e publikut.

Mesa duket data 13 dhe dita e premte nuk ka qenë ters për reperët pasiqë për një kohë të shkurtër kanë arritur të grumbullojnë mbi 2 milionë shikime në rrjetin YouTube.

Përderisa kjo këngë po pëlqehet, disa nga antarët e BabaStars kanë filluar punë për këngën pasardhëse.

Emrin Qysh e Ki” mban titulli bashkëpunimi i Skivit me Onatin dhe do të ketë firmën e ‘High Records’.

Artikuj të ngjashëm