Meri Shehu flet  për horoskopin e artistëve shqiptarë, çka i pret Adelinën, Taynan dhe Dhurata Dorën?

By

Mbrëmë në Nd’rrimin e Natës, astrologia shqiptare Meri Shehu ka dhënë parashikimet e saj të bazuara në shenjat e horoskopit.

Derisa ka dhënë pak a shumë atë që i pret të gjithë gjatë vitit të ardhshëm, Meri ka folur edhe për shigjetarët e famshëm që ka estrada shqiptare.

Majk, Tayna, Dhurata Dora e Labinot Tahiri kësaj here janë pjesë e komentimit, meqë ditëlindjet i kanë shumë afër.

Ndiqeni emisionin më poshtë:

Artikuj të ngjashëm