Melisa thotë se Stresi është bërë avokat i Xhulit

By

Dinamika dhe debate të forta po zhvillohen brenda shtëpisë së BBVK.

Në Prime sonte të gjithë banorët po thonë shtruar të që mendojnë.

Ndër të tjerash, Melisa komentoi edhe afërsinë e befasishme të Stresit me Xhulin. /Prive.al

Artikuj të ngjashëm