Me kë po i bashkon forcat Robert Berisha?!

By

Këngëtarët Nurteel dhe Robert Berisha i kanë bashkuar forcat në muzikë për të sjellë projektin e tyre në mënyrën më të mrië të mundshme.

Produkti është i Nurteel derisa Roberti do të jetë mysafir me ç’rast i është besuar refreni i këngës.

Ende i patitull, ky projekt siç mëson Prive do të publikohet brenda këtij muaji.

E Roberti përveq këtij bashkëpunimi është i angazhuar edhe në singlat e tij e gjithashtu në të tjera bashkëpunime.

Artikuj të ngjashëm