Marramendëse shifra: Ora e Blerim Destanit kushton 800,000 euro!

By

Ora të cilën e mbanë në dorë Blerim Destani, ishte dizajnuar për teniserin kampion Rafael Nadal, nga Richard Mille.

richardmille 27-03

Orëbërësi ia kishte propozuar sportistit atë orë, duke i thënë se do ishte e përshtatshme dhe e lehtë për dorën e tij dhe ata i vunë një çmim marramendës i cili nuk është i papërballueshëm nga aktori shqiptar Blerim Destani.

@blerimdestani wearin the @richardmilleofficial RM27-03 (800,000€) #blerimdestani #richardmille

A post shared by What They Wearin (@whattheywearin) on

Faqja shqiptare në Instagram, ka zbuluar çmimin e orës Richard Mille të tipit RM27-03, çmimi i së cilës shënon diku rreth 800,000 euro e diku tjetër mund ta gjesh me 725,000 mijë dollarë. /Prive.al

The Richard Mille RM27-03

 

 

Artikuj të ngjashëm