Marina Vjollca shpjegon në mënyrën më qesharake xhelozinë që ka për Luanën!

By

Dy motra dhe gjithmonë e kanë përkrahur jashtëzakonisht shumë njëra tjetrën.

Dhe kjo është një gjë shumë e mirë, meqë Luana Vjollca dhe Marina Vjollca që të dyja kanë ndjekur karrierën e njëjtë në jetë.

Mirëpo ka një gjë që e pengon shumë Marinën dhe e bën të jetë Xheloze për Luanën dhe tashmë kjo “dramë” familjare është publike.

Puna qëndron tek fakti që Lira – motra e madhe e familjes, e do më shumë Luanën dhe i fal më shumë dashuri asaj.

E Marina e ka shpjeguar këtë raport më së miri përmes një videoje super qesharake me mace!

Artikuj të ngjashëm