MANGA TUNA!

By

Është një nga këngëtaret që ekperimenton shumë me ngjyrën dhe stilin e flokëve.
Tuna e cila e aktualisht po qëndron në Londër ka ndryshuar sërish ‘look’.
Para pak minutash Zonja ‘Fenix’ ka publikuar njëfotografi ku shihen ndryshimet e bërë në flokë.
Me bazë të bjondes ajo ka shtuar edhe disa ngjyra të ndezura në flokë të cilat po e bëjnë të ngjajnë në Manga ( strip japonez) /Prive.al
image

Artikuj të ngjashëm