LUFTA PËR KARRIGE NË SPOTE!

By

Mbrëmë është publikuar klipi ‘High 3’ nga Babastars. Ky klip përpos klikimeve të shumta që ka marrë ka
dhe pjesë interesante në klip.
Madje një detaj të bën shumë përshtypje.
Pas luftës për veturat më të shtrenjta në klipe, artistët kanë filluar të inspirohen nga politikanët e të
luftojnë edhe për karrige.
E njëjtë si në politikë edhe muzika ka votuesit e saj, të gjithë mund të synojnë të ulen në karrigen e të
parit por është publiku ai që në fund vendos se kush e meriton
Nuk po i vëmë faj këngëtarëve, por produksioni ‘Max’ që ka realizuar të dy klipet duhet të kishte kujdes
me këto elemente sepse klipet janë të sapo publikuara e duhet të bënin diferencën nga njëra-tjetra./Prive.al

Artikuj të ngjashëm