Madonna humb tre njerëz nga koronavirusi në një ditë

By

Këngëtarja e njohur Madonna ka treguar publikisht për përjetimet dhe dhimbjet që i ka sjellë asaj koronavirusi në jetën e saj.

Këngëtarja ka postuar një video nga karantina ku ka treguar se ka humbur tre miq – njëri prej tyre kushëri – të cilët ishin infektuar me koronavirus.

Në video – Madonna e ulur në një tavolinë në një dhomë të errët – shkruan në një makinë shkrimi ndërsa një kitare luan në sfond:

“Ne nuk mund të kemi gjithmonë një ditë të mirë … Unë nuk kam fjetur natën e kaluar, jo një minutë dhe sot kam qenë jofunksionale.”

Artikuj të ngjashëm