Lumi dhe Kaderi diskutojnë se si nisi gjithçka mes tyre

By

Banorët e Big Brother VIP Kosova Lumbardhi dhe Kaderi kanë diskutuar se si ka nisur pëlqimi mes tyre.

Kaderi i ka thënë Lumbardhit se i ka pëlqyer mënyra se si ka folur dhe gjestet e tij, por edhe se nuk do ta besonte se do të kishte mundur të krijoj një lidhje në Big Brother VIP Kosova.

Edhe Lumbardhi kishte vetëm fjalë të mira për Kaderin ku as ai nuk e kishte besuar se do e gjente një njeri me zemër të mirë.

Për detaje më të hollësishme, ndiqeni videon në linkun e mëposhtëm.

Artikuj të ngjashëm