Lista e gjatë e të dashurve të Madonnës (FOTO)

By

Madonna doli në publik me të dashurin e saj të ri, valltarin Ahlamalik Williams, 25 vjeçar, në Miami në fundjavë.

Me një hendek të moshës 36 vjeç midis çiftit, ky është më i fundit në një linjë të gjatë të dashurve të rinj dhe tani që ajo në moshën 61 vjeçare, ndryshimi në moshë midis Madonnas dhe të dashurave të saj po rritet.

Ajo në gjithë këtë listë të gjatë kishte vetëm një të dashur që ishte më i moshuar se ajo dhe ky është aktori Warren Beatty, tani 82 vjeçar, i cili ishte 21 vjet më i madh gjatë romancës së tyre të shkurtër midis vitit 1989 dhe 1990.

Marrëdhëniet më të fundit të Madonna kanë qenë të gjitha me burra shumë më të rinj, përfshirë Kevin Sampaio (33 vjet më i ri se ajo), Timor Steffens (30 vjet më i ri se ajo) dhe Brahim Zaibat (29 vjet i ri se ajo).

Artikuj të ngjashëm