Ledri Vula është penduar për këtë bashkëpunim!

By

Shumë bashkëpunime e të gjitha të suksesshme ka sjellur ndër vite Ledri Vula, mirëpo ka një që është penduar që e ka publikuar.

Artisti ka treguar në NiN se nuk është ndier rehat në këngën e Genës.

Mirëpo, kjo nuk ka të bëjë me cilësitë e Genës pasiqë u shpreh se do e shihte kolegun e tij në një këngë si “Një gotë për ty” por jo dhe në atë krijim që është publikuar./Prive.al

Artikuj të ngjashëm