Ledri dhe Sara e ndajnë datën e dasmës?

By

Një nga lajmet më të komentuara të javës ishte ai i dasmës së Sarës dhe Ledrit.

Gjithçka buroi nga një shkrepje e Sarës nga atelieja e Drenusha Xharrës.

Prive u interesua dhe kuptoi më shumë sa i përket këtij zhvillimi përmes rubrikës ‘E vërtetë, e pavërtetë’.

Cila ishte e vërteta e fotos? A po vjen një dasëm?

Kuptojeni përmes videos në vazhdim. /Prive.al

Artikuj të ngjashëm