Kylie Jenner humb më shumë se 1 milion ndjekës në Instagram! Pse?

By

Gjatë fundjavës, Kylie Jenner ndau një imazh të flamurit izraelit me tekstin “Tani dhe gjithmonë ne qëndrojmë me popullin e Izraelit” nga grupi StandWithUs.

Ajo e fshiu atë pas reagimit të ashpër dhe duket se ka humbur deri në një milion ndjekës, duke shkuar nga 400 milionë në 399 milionë.

Jenner, nëna e së cilës Kris gjithashtu ndau postimin e StandWithUs, aktualisht ka një selfie të gjashtë ditëve më parë si postimin e saj më të fundit. Komentuesit kanë ndarë gif-et e një flamuri palestinez që valëvitet nën të.

Më e reja e klanit Kardashian Jenner, Kylie nuk është shpesh politike, kryesisht i qëndron mbështetjes për lëvizjet si Black Lives Matter dhe, në vitin 2020, një kurth etje për bikini për të dalë nga vota.

Zhurma për shpërndarjen e saj të thjeshtë të një postimi dhe hemorragjia pasuese e ndjekësve, mund të dëshmojë se si perceptohet lufta në vazhdim në platformat e mediave sociale dhe se sa të famshëm janë të gatshëm të jenë të zëshëm. /Prive.al

Artikuj të ngjashëm