Sasa flet për biznesin e saj, tregon çfarë lloj shefeje është

By

Saranda Hoda ka folur për shumë gjëra në një intervistë së fundmi për Prive.

Ajo u rrëfye për sëmundjen e saj dhe sfidat nëpër të cilat ka kaluar, po ashtu ka treguar si po i ecën jeta disa vite pas operacionit.

Sasa, ashtu si publiku e njeh, foli edhe për biznesin e saj dhe ndër të tjerash na tregoi edhe çfarë shefe është.

Ndiqni videon dhe do kuptoni më shumë nga jeta e saj.

Artikuj të ngjashëm