Ky është banori me të cilin Stresi s’pret të takohet jashtë BBVK

By

Stresi ka biseduar me Blastën se me kë do të mbajë raporte kur të dalë jashtë shtëpisë së Big Brother Vip Kosova.

Ai ka thënë se Vedati nuk është njëri prej banorëve që dëshiron të takohet jashtë shtëpisë.

“Për shembull unë me Vedatin jam sqaruar, por prapë të thash është ajo gozhda që do të më mbes.”

“E kam sqaruar, më pas kur të dalim nga këtu do të kem një çkemi, si je aje mirë? Kaq, të tregoj të drejtën nuk preferoj të shihem hiç me dorë në zemër”.

“Ama për Vedatin kam më shumë respekt se për Mbresën dhe Julianën”, ka thënë Stresi.

Formatin televiziv Big Brother VIP Kosova mund ta ndiqni në platformat: ArtMotion, Kujtesa dhe NimiTV.

 

Artikuj të ngjashëm