Kush e njoftoi Aurelën me bashkëshortin?!

By

Këngëtarja Aurela Gaçe është është një ndër personat më të afërt me familjen Kondi. Një vit pas ndarjes nga jeta të Dr. Florit, Gaçe ka kujtuar një moment të rëndësishëm për jetën e saj.

Skerdin, babanë e fëmijës dhe burrin e saj e njoftoi përpos Dr. Florit dhe vëllait të tij Albanit.

Këtë gjë të ditur e bëri vetë Aurela përmes një postimi në llogarinë e saj në instagram ku ka shkëputur një fotografi nga ceremonia e martesës.

Përpos që ka treguar këtë informacion, Gaçe ka ftuar Blerinë, gruan e Dr Florit për ta shikuar sërish kasetën e dasmës.

Artikuj të ngjashëm