Kur të famshmit takojnë veten e tyre të re (FOTO)

By

Të gjithë ne ndoshta kemi pasur ndjenjën e dëshirës që të kthehemi në kohë: ndoshta t’i japim vetes një këshillë të mirë ose të gjejmë rezultatin e një loje futbolli.

Artisti i fotografisë Ard Gelinck ka bashkuar fotografitë e të famshmeve në rininë e tyre dhe tani.

Ai imagjinonte se çfarë fotografish do të merrnin ata që të krahasojnë veten e tyre.

Angelina Jolie

Lena Headey

Julia Roberts

Paul McCartney

Meryl Streep

Gary Oldman

Pamela Anderson

Barbra Streisand

Cher

Anthony Hopkins

Arnold Schwarzenegger

Nicole Kidman

Michael Jackson

Richard Gere

Freddie Mercury

Leonardo DiCaprio

Lady Gaga

Jennifer Aniston

Brad Pitt

Amy Winehouse

Artikuj të ngjashëm