10 komeditë romantike më të mira të vitit 2019

By

Komeditë romantike marrin një reputacion të keq. Padyshim, ato janë të lezetshme dhe të parashikueshme, por le të jemi të sinqerte: A ka ndonjë gjë më të kënaqshme sesa të ulesh për një film duke ditur që 90 minutat e ardhshme do të të bëjnë të qeshësh, qash dhe të vësh në dyshim të gjitha marrëdhëniet e tua?

Revista e njohur Cosmopolitan ka përgaditur për ju 10 komeditë romantike më të mirat ë 2019-tës, mos humbni më shumë kohë dhe shikoni ato pa përfunduar viti.

Booksmart

Falling Inn Love

The Sun Is Also a Star
https://www.youtube.com/watch?v=LbPVzKPTHLc
Five Feet Apart
https://www.youtube.com/watch?v=XtgCqMZofqM
After
https://www.youtube.com/watch?v=65KissegON0&feature=emb_title
Under the Silver Lake
https://www.youtube.com/watch?v=mwgUesU1pz4
Plus One
https://www.youtube.com/watch?v=RZSeK851vZY&feature=emb_title
Murder Mystery
https://www.youtube.com/watch?v=5YEVQDr2f3Q&feature=emb_title
Good Sam
https://www.youtube.com/watch?v=7KZIFgBX5jo&feature=emb_title
Yesterday
https://www.youtube.com/watch?v=Ry9honCV3qc&feature=emb_title

Artikuj të ngjashëm