Kristen Stewart ‘është penduar’ për filmat e saj

By

Kristen Stewart nuk e di se çdo film në të cilin është shfaqur ka qenë një hit.

Në një intervistë me ‘The Sunday Times’ , aktorja 31-vjeçare, e cila luan Princeshën Diana në filmin biografik të ardhshëm ‘Spencer’, rrëfeu se i pëlqente vetëm një pjesë e vogël e dhjetëra filmave që ajo ka punuar gjatë gjithë karrierës së saj.

“Kjo është një goditje totale,” tha Stewart. “Unë ndoshta kam bërë pesë filma vërtet të mirë, nga 45 ose 50 filma.

Ndër filmat e saj të preferuar, tha ajo, janë ata të regjisorit Olivier Assayas, si ‘Clouds of Sils Maria’ dhe ‘Personal Shopper’.

“Duhet të shikoj listën time të kreditit. Por ato janë të pakta dhe të vogla,” vazhdoi ylli, duke vënë në dukje, “Kjo nuk do të thotë se jam penduar për përvojën e krijimit të tyre”.

Stewart tha se ajo “ishte penduar vetëm që tha po për disa filma”. Edhe pse nuk ishte mbi rezultatin, por përkundrazi se “nuk ishte argëtuese”.

“Më e keqja është kur je në mes të diçkaje dhe e di se jo vetëm që ndoshta do të jetë një film i keq, por të gjithë po presim të përfundojë,” shpjegoi ajo.

Në fillim të këtij muaji, Stewart tha për Daily Mail se kishte vetëm një pendim për performancën e saj në ‘Spencer’ e cila do të dalë në kinema më 5 nëntor. “Unë nuk jam ende nënë,” tha ajo. “Është e vetmja pjesë e luajtjes së saj për të cilën u ndjeva e pabesë”.

Në një intervistë tjetër të fundit me ‘Entertainment Weekly’ Stewart tha se është më selektive për filmat që zgjedh të punojë.

Artikuj të ngjashëm