Kjo këngëtare bullgare kopjoi stilin e Dafinës nga klipi i “Lule, Lule” (VIDEO)

By

Këngëtarja Dafina Zeqiri, u prezantua me një stil tejet të veçantë në klipin e këngës “Lule, Lule” me reperin Lum Berisha.

Në disa skena, ajo shfaqet me imazhe të ndryshme duke e bërë për vete syrin e shikuesit!

Dhe stili i këngëtares duket t’i ketë pëlqyer shumë një tjetër artisteje bullgare, e cila e kopjoi njërin nga imazhet e Zeqirit në klip.

Bëhet fjalë për pamjen ku Dafina shfaqet në klip me aksesorë në kokë, e që janë zinxhirë të cilët varen rreth kokës së saj.

Ndërsa këngëtarja nga Bullgaria quhet Galena, e para dy ditësh, në klipin e këngës së saj “Panika”, ajo shfaqet me të njëjtin stil sikurse Dafina!

 

Artikuj të ngjashëm