Kjo është bashkëshortja e Sidrit Bejlerit (FOTO)

By

Këngëtari Sidrit Bejleri prej vite e vitesh karrierë në skenën muzikore, vazhdon të jetë një nga artistët më të dashur dhe të pëlqyer.

Prezenca e tij u shtua edhe më tepër për 5 vite rresht si pjestar jurie në “The Voice of Albania”

Një tutor shumë i zoti dhe i afërt me këngëtaret e tij të përzgjedhur, një kolegë i respektuar dhe një familjar shumë i përkushtuar.

Ai edhe vetë ka qenë shumë i rezervuar sa i përket ekspozimit nëpër rrjete sociale dhe gjithashtu edhe familjen e tij i ka mbajtur po kaq largë këtij fenomeni.

Mirëpo pushimet në Barcelonë si duket e kanë shtyer atë të publikoj një imazh mjaft të bukur me bashkëshorten e tij.

Ju që akoma nuk keni parë ndonjë imazh të përbashkët të çiftit njihuni me zonjën Mejrem Bushati, bashkëshortën e Sidrit Bejlerit./PRIVE.AL/
e1cc365668715f45e57885e8060dcab32bc9e0939693403bfd8fbdfb2d5f2970_full

Artikuj të ngjashëm