Kjo është arsyeja pse Liberta Spahiu nuk bëhet më nervoze

By

Në episodin e fundit të Prive, në “25 pyetjet” u përgjigj Liberta Spahiu.

Kësaj here ajo erdhi si ish-moderatore e Prive por akoma një producente, duke zbuluar se ajo ka gjetur mënyrën që nuk bëhet më nervoze.

Këtë e ka arritur përmes meditimit dhe jogës përmes trajneres, Suada Pajaziti.

Shkolla e akredituar e jogës e Suada Pajazitit është një strehë për ata që kërkojnë mirëqenie fizike dhe mendore.

Shkolla e saj shquhet për atmosferën e saj gjithëpërfshirëse dhe mësimin me cilësi të lartë. Qasja e personalizuar e Pajazitit ndaj mësimdhënies, së bashku me përkushtimin e saj ndaj parimeve tradicionale të jogës, i ka dhënë asaj njohjen dhe akreditimin e shkollës nga shoqata me reputacion të jogës.

Me fokus në fuqizimin dhe zbulimin e vetvetes, shkolla e Pajazitit vazhdon të frymëzojë studentët në rrugëtimin e tyre drejt mirëqenies holistike.

Artikuj të ngjashëm