Kim Kardashian sapo bëri veprimin më të papritur në Instagram

By

Bukuroshja amerikane, yll i shfaqjeve televizive reality, ka hequr mbrëmë nga instagrami i saj çdo njeri që e ndiqte më parë, dhe më pas ka shpjeguar se çfarë ka ndodhur.

“Të gjithë njerëzit që unë i kisha Follow janë zhdukur, Nuk e di se çfarë ka ndodhur”.

“Shpresoj që mund ta mbaj në mend secilin që e kisha follow në mënyrë që t’i ndjek përsëri”.

Madje ajo ka thënë se kishte provuar që të ndiqte përsëri ata njerëz, megjithatë përzëri numri i tyre kthehej në zero!

Por nëse vëmë re, tani ajo ka 72 njerëz që ndjek!

Artikuj të ngjashëm