Kim Kardashian për herë të parë flet për ndërhyrjet në fytyrë

By

Në intervistën që fansat nuk e dinin se kishin nevojë, Kim Kardashian më në fund foli për të gjitha gjërat që ka bërë, ka veshur, injektuar etj., por ju mund të habiteni nga përgjigjet e saj. Ose jo.

Intervistuesja Danielle Pergament vuri në dukje se ajo ka teoritë e veta rreth asaj që mund të fshihet pas lëkurës së Kim-it, përpara se të pyeste me pikëpyetje: “Çfarë keni në fytyrën tuaj tani?” Përgjigjja e Kimmy-t? Oh, vetëm “pak botox”. Kjo është.

Por intervistuesi nuk e bleu atë. Eja, ajo vazhdoi, pa fillers në buzët apo faqet e tua??? Por jo, “pa fillers”, tha Kim. “Asnjëherë nuk kam përdorur filler.”

Mirë, por padyshim zgjatjet e qerpikëve, sepse qerpikët e Kim-it janë “çmendurisht të gjatë” dhe “fans sikur reklamojnë kokërdhokët e syve”. Por përsëri, Kim u përgjigj me një jo të fortë!

“Unë kurrë nuk kam pasur zgjatime qerpikësh,” tha ajo. “Unë kurrë nuk kam bërë asgjë. Kam pak ngjyrëpër vetulla sot. Nuk i kam mbushur kurrë faqet. Nuk i kam mbushur kurrë buzët.”

Kim më vonë vazhdoi: “Më intereson vërtet, sinqerisht që të dukem mirë. Ndoshta më intereson më shumë se 90 për qind e njerëzve në këtë planet. Nuk është e lehtë kur je nënë dhe je i rraskapitur në fund të ditës. Trajtimet e mia të bukurisë i bëj zakonisht vonë natën. Pasi të gjithë janë në shtrat, unë jam duke bërë trajtime me lazer.” /Prive.al

Artikuj të ngjashëm