Këto modele dhe akesorë flokësh do ju fiksohen këtë vjeshtë

By

Ndërsa pasarelat gjatë Javës së Modës në Nju Jork janë gjithmonë një tregues i mirë i tendencave që do të shohim gjashtë muaj nga tani, nëse doni të dini se çfarë është tendenca, mos kërkoni më larg se ky artikull.

Gratë që marrin pjesë në shfaqje kanë shfrytëzuar prej kohësh mundësinë për të pozuar para kamerave, por për çdo veshje të shtrenjtë ose aksesorë, ekziston një frymëzim realisht i kopjueshëm.

Gjatë ditëve të kaluara, ne kemi parë një mori modele flokësh, balluke, gërsheta, dhe aksesorë flokësh. Ju do të frymëzoheni plotësisht nga këto dukje të cilat do ju bëhen rutinë këtë vjeshtë.

Shikoni për idetë më të mira për vjeshtë, sipas stilit të rrugës në New York.

Guest wearing oversized colored hair clip and burgundy sunglasses during New York Fashion WeekJaime Xie is seen with pigtail wearing bordeaux knit outside Zimmermann during New York Fashion Week September 2019 Guest wearing oversized pearl hair clip during New York Fashion Week Polina Meshkova wearing over sized Alice band head band and lilac blazer during New York Fashion WeekGuest wearing red and white checked blazer and oversized pearl Alice band headbandRocky Barnes is seen outside the Cynthia Rowley show during New York Fashion Week SS20. A guest is seen wearing Gucci head accessories outside the Cynthia Rowley show during New York Fashion Week SS20

Guest seen wearing silver hoop earrings blue eye liner and glitter eye shadow during New York Fashion WeekA guest is seen with pigtails outside Rag  Bone during New York Fashion Week on September 06 2019

Burimi: Glamour.com

 

 

Artikuj të ngjashëm