Këto janë vizatimet që Adem Mikullovci i bëri gjatë seancave të Kuvendit

By

Deputeti i Lëvizjes Vetëvendosje Salih Zyba, ka ndarë disa kujtime të veçanta me kolegun e tij deputet Adem Mikullovci, i cili vdiq në moshën 81-vjeçare pak ditë më parë.

Zyba i ka publikuar disa vizatime që Mikullovci i bënte gjatë seancave të Kuvendit ku edhe vet aktori i madh ishte pjesë.

“Përmes disa fotografive nga vizatimet e çastit të shokut të bankës Adem Mikullovci, në Legjislaturën e VI në Kuvend, kujtojmë dhe nderojmë kontributin e tij jetësorë”.

 

Artikuj të ngjashëm