Këto janë shenjat që nuk ndryshojnë aspak për dashurinë

By

Kur lexojmë diçka si ‘ne refuzojmë të ndryshojmë për dashuri’, nuk mund të mos pyesim veten se cilat rrethana na bëjnë kaq të papërkulshëm. A nuk është ndryshimi për dashurinë diçka që ne thjesht bëjmë? A nuk është e gjithë kjo dashuri për kompromisin në planin afatgjatë? Si në tokë do të kishim një marrëdhënie të suksesshme afatgjatë pa bërë një lloj ndryshimi të kompromentuar? Këtu duhet ta zbërthejmë. Po, ne duhet të ndryshojmë me kohën dhe gjatë një marrëdhënieje, duhet të kalojmë me ato kohë.

Megjithatë, më 21 shtator 2023, ne kemi kalimin e Marsit të sekstilit të Hënës, dhe ky tranzit, në veçanti, do të ketë tre shenja të zodiakut që mendojnë ndryshimin që mund t’u kërkohet atyre. A është kjo ajo që duam … apo JO?

Sekstili i Hënës, Marsi, na lejon të përcaktojmë nëse ndryshimi i nevojshëm ia vlen koha dhe mundi. Nuk është se jemi kokëfortë, por jemi të detyruar të qëndrojmë me idealet dhe parimet tona dhe të kesh një tranzit në Mars e bën këtë edhe më të vlefshëm kur mbrojmë atë qëndrim. Për tre shenjat e zodiakut, sot është e paqartë: ne nuk po ndryshojmë. Në fakt … ne refuzojmë. Ajo që na kërkohet është e tepërt, ndaj nuk po ecim me planin. Diçka tjetër duhet ta zëvendësojë atë plan. Pra, 21 shtatori 2023 na paraqet një situatë të re. Nëse refuzojmë të ndryshojmë, çfarë ndodh me marrëdhënien? A shpërbëhet, apo partnerët tanë ndryshojnë për të përshtatur mungesën tonë të ndryshimit? Kjo mbetet për t’u parë. Ne e dimë se gjatë tranzitit të Marsit sextil të Hënës, tre shenja të zodiakut nuk do të jenë në bord për ndryshimet e kërkuara. Ndalesa tjetër … kush e di?

Shenjat e zodiakut që refuzojnë të ndryshojnë për dashuri më 21 shtator 2023:
1. Binjakët

(21 maj – 20 qershor)

Gjatë kalimit të Marsit në sekstilin e Hënës, nuk do të jeni në disponim për të vazhduar thjesht sepse ju kërkohet, edhe nëse është partneri juaj romantik ai që e bën pyetjen. Ju keni mënyrat tuaja dhe jeni mjaft të vendosur në to. Ju mendoni se jepni mjaftueshëm dhe nuk dëshironi që t’ju kërkohet të jepni më shumë kur nuk besoni se keni nevojë. Ju nuk jeni egoist; ju jeni të sinqertë me veten dhe mos mendoni se kjo duhet të vihet në dyshim.

Kështu, më 21 shtator 2023, kur partneri juaj ju kërkon të bëni diçka për të dhe ju fërkon në mënyrë të gabuar, nuk do ta keni problem t’ia mohoni dëshirën sepse e dini se çfarë është e duhura për ju. Nuk është se jeni kundër ndryshimit. Ju thjesht jeni kundër të qenit joautentik dhe nuk mendoni se partneri juaj ka të drejtë të ndryshojë atë që jeni.

2. Luani

(23 korrik – 22 gusht)

Ajo që ju shqetëson më 21 shtator 2023, është se partneri juaj romantik nuk është i kënaqur me gjithçka që bëni për të. Ata vazhdojnë të kërkojnë ndryshim, dhe ju vazhdoni t’u jepni atyre atë që duan. Megjithatë, gjatë kalimit të Marsit të sekstilit të Hënës, do të ndiheni sikur jeni të përgjuar. Mjaftueshem eshte mjaftueshem. Ju e keni kompromentuar veten deri në pikën ku mendoni se duhet t’ju takojnë në gjysmë të rrugës.

Ju nuk jeni të interesuar të mendoni për veten si të vetmin që duhet të bëjë ndryshime këtu. Po ata? Ku është ndryshimi i tyre dhe si është e mundur që koncepti i ndryshimit të lidhet me TY dhe çfarë duhet të bësh për ta bërë gjithçka ‘në rregull?’ Ju nuk besoni më se gjithçka varet nga ju, dhe kështu kur refuzoni të ndryshoni në këtë ditë, do të varet nga ata. A janë lojë? Ne do të shohim.

3. Akrepi

(23 tetor – 21 nëntor)

Më 21 shtator 2023, ju dhe partneri juaj mund të bashkoheni në një ngërç gjatë Marsit sekstil të Hënës. Është tani ose kurrë, dhe nëse kjo marrëdhënie do të funksionojë, atëherë duhet të ketë ndonjë ndryshim. Partneri juaj këmbëngul që ju duhet të ndryshoni dhe ju e shihni situatën krejtësisht ndryshe. Ata duhet të ndryshojnë pasi mendoni se tashmë keni bërë pjesën tuaj. Ajo që filloi si kompromis tani është shndërruar në këtë provë të çuditshme qëndrueshmërie. Është sikur partneri juaj po ju teston për të parë se sa mund t’ju manipulojë në emër të ndryshimit. Ju e shihni strategjinë e tyre dhe nuk ju pëlqen. Gjatë sekstilit të Hënës në Mars, ju mund të kaloni demin dhe të shihni se çfarë po ndodh. Ju refuzoni të ndryshoni sepse nuk besoni se është ndryshimi që ata duan. Ju besoni se ajo që ata duan është të ‘fitojnë’, dhe kjo nuk është diçka që ju jeni gati t’u jepni atyre ende.

Artikuj të ngjashëm