Java e Modës në Milano: Veshjet më të bukura që pamë deri më tani

By

Nga Java e Modës në Londër në Javën e Modës në Milano.

Në një qytet si Milano që mbart trashëgiminë e tij të pasur të dizajnit nga makinat tek mobilet dhe arkitektura, këto trashëgimi transferohen natyrshëm në koleksione, ambiente, muzikë dhe – fokusi aktual, stili i rrugës. Më pak bohem se francezët, por ende i fokusuar në luksin, saktësinë dhe magjepsjen, gjëja e bukur në lidhje me stilin italian është se si ai kurrë nuk i shmanget shijes së keqe – përkundrazi, ecën drejt tij.

Me Fendi dhe Diesel që prezantuan koleksionet e tyre Pranverë 2024, të ftuarit ishin veshur në përputhje me rrethanat.

Por këto janë pamjet e preferuara deri më tani, të servirura nga modele si Mona Tougaard dhe aktorë me stil si Alice Pagani. /Prive.al

Artikuj të ngjashëm