Këto çanta të plazhit janë trend i kësaj vere (FOTO)

By

Ditët e plazhit janë më të mirat.

Zgjoheni herët nga qejfi për t’i veshur rrobat e banjos dhe për të mbledhur të gjitha gjërat e domosdoshme për një aventurë bregdetare që do të mbahet në mend.

Por, ku do t’i vendosni gjërat, duke filluar nga syzet e diellit, kremat e deri tek peshqirët?

Për mua, ka pasur kaq shumë raste kur unë kam marrë çantën e gabuar në plazh – ose edhe më keq, çantë dhe qese.

Më të mirat, që janë trend i kësaj vere, janë çantat nga kashta.

Megjithatë ato nga materialet e lehta dhe që nuk prishen lehtë nga uji e zalli zënë vend tek zgjedhjet tona për ditët në plazh.

Më poshtë ju sjellim të preferuarat tona.

 

Artikuj të ngjashëm