Këta janë telefonat e mençur më të mirë të momentit

By

Ka më shumë se dy muaj që Samsung ka lansuar Galaxy S10 Plus, dhe do duhet diçka tejet speciale për ta mundur këtë telefon të mençur për nga karakteristikat.

Sipas ueb faqeve që kujdesen të na informojnë me më të rejat në teknologji, Samsung 10 Plus, është një super telefon dhe madje ia kaloi edhe Huawei’t P30 që deri më tani mbante stafetën si më i miri.

Është tejet e leshtë që të gjesh një telefon të mrekullueshëm në këto ditë të “buum-it” teknologjik, megjithatë konsumatorëve ende ju intereson ta blejnë më të mirin me çmimin më të ulët të mundshëm.

Prandaj, nëse jeni në prag të blerjes së ndonjë telefoni, ja një listë solide…

1. SAMSUNG GALAXY S10/S10 PLUS

samsung-galaxy-s10-plus-review-4.jpg

2. HUAWEI P30 PRO/P30

huawei-p30-pro-thumb.jpg

3. SAMSUNG GALAXY NOTE 9

S Pen

4. APPLE IPHONE XS MAX/XS

07-iphone-xs-and-iphone-xs-max.jpg

5. HUAWEI MATE 20 PRO

huawei-mate-20-pro-thumb2.jpg

Artikuj të ngjashëm