Këta janë gjyshërit e Rita Orës

By

Gjyshërit i kishte nga Prishtina, ku edhe u lind ajo.

Rita Ora është ndë emrat më të njohur të muzikës në botë dhe i ka bërë shqiptarët të njihen më shumē se asnjëherë në mbarë globin.

E nëse nuk i keni njohur, këta janë gjyshërit e Ritës një imazh të të cilëve  e ka postuar në instagram Elena Ora, motra e madhe e Ritës.

“Gjyshërit e mi të mrekullueshëm. Inspirimi im për sot”, ka shkruar ajo.

Artikuj të ngjashëm