Syze sikur të VIP-ve? Ja ku do i gjeni tani e tutje në Prishtinë!

By

Janë pa dyshim aksesorët më të bukur e më të nevojshme janë syzet e diellit.

Dhe nëse ka diçka për të cilën duhet kursyer për ta blerë sa më kualitet që është e mundur, janë pikërisht syzet e diellit.

E nëse jeni pyetur se ku mund t’i gjeni modelet e fundit, Prive ua prezanton dyqanin më të ri në Royal Mall në Prishtinë.

Me modelet më të reja të markave të njohura, Optika 1 nga Tirana sjellë në dyqanin “Zeiss Vision Center”, syzet më ‘in’ të momentit.

Nga Carl Zeiss, Gucci, Prada, Boucheron, Fendi e plot marka të tjera, Zeiss Vision sjellë në raftet e veta edhe plot modele të tjera nga marka të famshme e tejet kualutative botërore.

Të gjitha këto marka e plot të tjera, i gjeni me zbritje në këtë dyqan nga 20-40% në të gjitha modelet.

Në Optika 1 e Zeiss Vision, syzet i marin edhe të famshmit shqiptarë që njihen si më fashion.

Artikuj të ngjashëm