Këta janë dy ish-Përputhesit e vetëm pjesë e programit të ri të dashurisë

By
Siç është bërë e ditur do nis verës formati shqiptar i ‘Too hot to handle’.
Prive.al mëson nga burime të sigurta se dy ish Përputhesat e vetëm që do bëhen pjesë e formatit janë Efi dhe Atdheu.
Të tjerët do jenë fytyra të reja që nuk kanë pasur paraprakisht eksperienca televizive. /Prive.al

Artikuj të ngjashëm