Kështu e përshkruan Gigi Hadid bashkë-prindërimin me Zayn Malik

By

Gigi Hadid po mëson se si të balancojë orarin e saj teksa është bashkë prindër për vajzën e saj të vogël.

Duke folur me NET-A-PORTER për punën e saj si drejtore kreative për labelin e saj, Guest in Residence, Gigi foli për balancimin e përpjekjeve të saj profesionale me jetën si nënë me vajzën Khai, 3 vjeç.

“Unë mendoj se kur je prind, duhet të jesh i qëllimshëm, sepse tani, fjalë për fjalë e kam gjysmën e kohës,” thotë ajo për bashkë-prindërimin me Zayn Malik. “Unë punoj kur vajza ime është me babain e saj, dhe kjo është koha që kam”.

Hadid thotë se është e rëndësishme për të që “punët me të cilat zgjedh të plotësoj atë kohë duhet të jenë ato që më përmbushin”.

“Unë fjalë për fjalë do të përshtatem në sa më shumë punë që të mundem në ato ditë. Ndonjëherë jam një person i çmendur, por nëse kjo do të thotë shumë për mua, atëherë unë e bëj atë,” ndan ajo.

Khai gjithashtu ka kaluar kohë duke shërbyer si një “model i përshtatshëm” për koleksionin e ardhshëm të fëmijëve të Guest in Residence.

“Khai dhe shoqja e saj më e mirë janë modelet tona në formë. Ato hyjnë në zyrë, Khai provon një fustan dhe më pas ajo thotë: “A dëshiron të shkosh në dyqanin e donutëve?”, thotë Hadid.

Megjithëse Hadid dhe Malik u ndanë në tetor 2021 pas një grindjeje të supozuar me nënën e Hadid, Yolanda, ata mbeten të përkushtuar ndaj rritjes së Khai së bashku dhe kanë rënë natyrshëm në rolet e tyre si prindër.

“Ka qenë vërtet e lehtë për mua dhe Gigi-n që të qetësoheshim, mendoj”, tha Malik për atësinë në një intervistë të marsit 2021 në HeartRadio’s Valentine in the Morning. “Ajo disi na e bëri të lehtë. Ajo fle shumë mirë, e do qumështin e saj”.

Gjatë një interviste me Alex Cooper në podcastin Call Her Daddy në korrik, Malik foli për atësinë.

“Ndjehem sikur kemi arritur në një pikë të caktuar në jetën e të rriturve ku gjithçka është disi e paqartë, gri dhe e mërzitshme, dhe ajo e ka rikthyer atë ngjyrën për mua,” tha ai, duke shtuar se objektivi i tij kryesor që nga lindja e Khai ka qenë të jetë ” një shembull i mirë për të”.

Artikuj të ngjashëm