Kështu dukej Noizy në adoleshencën e tij! (FOTO)

By

Fotot nga adoleshenca e tij kanë ngjallur gjithmonë interes tek publiku dhe mediat.

Kjo për faktin se mes tjerash, është synuar të bëhet një krahasim tek ato që e identifikojnë – buzët për të parë ndryshimet eventuale të shumë diskutuara.

Nuk kanë qenë të rralla rastet kur si Noizy janë prezantuar persona të ngjashëm meqenëse fotot kanë qenë relativisht të rralla.

E një prej tyre po qarkullon së fundmi në rrjete sociale shfaq reperin në adoleshencën e tij.

Me disa kilogramë më pak, në përgjithësi mund të themi me plot gojë që Rigelsi nuk ka ndryshuar edhe aq ndër vite. /PRIVE.AL/

Artikuj të ngjashëm