Këngëtarja e famshme bëhet gjyshe në moshën 44 vjeçare

By

Këngëtarja australiane birësoi dy djem të rritur më 2019, dhe tani Sia është bërë gjyshe për herë të parë në moshën 44 vjeçe. Autorja e hitit “Chandelier” birësoi dy djem të rritur më 2019 dhe zbuloi në një intervistë me Zane Loëe në Apple Music këtë javë se njëri prej tyre ishte bërë baba.

Sia Reveals She's a Grandmother After Her Son 'Had 2 Babies ...

“Djali im më i vogël është bërë baba, dhe u frikësova si fillim,” tha me shaka Sia.

“Jo, jam mirë. Më quajnë Nana. Unë jam duke u përpjekur t’i bëj ata të më quajnë Lovey, si Kris [Jenner]”, tha ajo.

Në maj, këngëtarja australiane foli haptas për herë të parë në lidhje me adoptimin e djemve të saj, të cilët ishin edhe 18 vjeç dhe “plakur” nga sistemi i kujdestarisë në atë kohë.

“Unë në të vërtetë birësova dy djem vitin e kaluar, ata ishin 18 vjec, por të dy janë tani 19 vjeç”, shtoi Sia.

Burimi: Independent

Artikuj të ngjashëm