Udhëtimi me taksi nuk ka qenë kurrë më i lehtë

By

Për një udhëtim të këndshëm, komod dhe gjithnjë korrekt, adresa juaj është Radio Taxi Roberti.

Me shërbime të modernizuara dhe fleksibile, kompania u përshtatet çdo lloj nevoje që keni. Për më tepër, garanton sigurinë tuaj dhe secilin shofer që do të udhëtoni.

Automjete të reja dhe të sigurta, mjafton të telefononi në numrin pa pagesë, 0800 111 99. Do pranoni konfirmimin në mesazhet tuaja dhe brena 5 minutave taksija do të jetë e qasshme për ju.

Kompania ofron edhe aplikacionin për telefonat Androi dhe IOS, në mënyrë që të porositni taksinë tuaj shpejt dhe lehtë, mjafton dy tre prekje në direktivat brenda aplikacionit.

Për më tepër, nuk keni nevojë të mbani mend numrat e telefonit ose të ndaloni taksinë në rrugë. Nuk ke pse të shpjegosh se ku je.  Dhe akoma më mirë, nuk keni pse të telefononi numra të ndërlikuar të telefonit dhe të prisni në linjë.

Natyrisht aplikacioni është falas për ta shkarkuar në telefonin tuaj. /Prive.al

Artikuj të ngjashëm